До кінця року Міноборони планує побудувати 15 сховищ боєприпасів

До кінця року Міноборони планує побудувати 15 сховищ боєприпасів

Укрінформ
В Україні цього року планується будівництво 15 залізобетонних сховищ для зберігання боєприпасів та ракет.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час інспектування військового арсеналу на Хмельниччині, повідомляється на сайті Міноборони.

“Завдання, яке стоїть перед нами, - відповідальне, непросте, але цілком виконуване. Українцям варто знати, що ту роботу, яку ми зараз розпочали, в таких масштабах і обсягах, в державі ще ніхто не робив. Адже ми будуємо сховища, які не лише надійно захищені від ураження вогневими засобами противника, вони передбачають облаштування сучасними автоматичними системами охорони, сповіщення й пожежогасіння”, - наголосив Полторак.

За даними прес-служби, міністр в ході інспектування військового арсеналу на Хмельниччині перевірив виконання заходів щодо початку спорудження низки сучасних залізобетонних сховищ для зберігання боєприпасів та ракет.

Читайте також: Полторак повідомив, коли ЗСУ почнуть працювати з ракетними комплексами Javelin

“В Україні 2018 року планується збудувати 15 подібних сховищ на трьох військових арсеналах. Вже розроблено відповідну технічну документацію, проведено тендерні процедури і з травня розпочнуться необхідні будівельні роботи”, - наголошується в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-