Учасницю нападу на

Учасницю нападу на "кіборга" арештували на місяць

Укрінформ
Подільський райсуд Києва заарештував 25-річну жінку, яка у групі з іншими зловмисниками вчинила напад на учасника АТО Дмитра Іващенка (Вербича) у Києві.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва на своїй сторінці у Facebook

"Подільський райсуд столиці обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 25-річній жінці, яка у групі з іншими зловмисниками вчинила напад на учасника АТО у Києві на Подолі 2 травня 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Згідно з ухвалою суду, підозрювана перебуватиме під вартою до 5 червня 2018 року.

Дії зловмисниці кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Читайте также: Организатором нападения на "киборга" является гражданин России - СБУ

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня у центрі Києва невідомі напали на учасника бойових дій на Донбасі, захисника Донецького аеропорту Дмитра Іващенка (Вербича). За даними поліції, напад скоїли троє хлопців та двоє дівчат, які були одягнені у маски. Вони накинулися на військового з ножем, унаслідок чого він дістав колото-різане поранення в спину.

Поліція Києва за фактом нападу відкрила кримінальне провадження.

ЗМІ повідомляли, що 6 травня у Харкові співробітники СБУ затримали групу молодих людей, які підозрюються у побитті Іващенка.

7 травня Київська місцева прокуратура № 7 повідомила про підозру у цій справі 25-річній жінці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-