У прокуратурі сказали, хто далі вестиме справу Найєма

У прокуратурі сказали, хто далі вестиме справу Найєма

Укрінформ
У справі побиття народного депутата Мустафи Найєма проведено всі першочергові слідчі та процесуальні дії.

Про це у понеділок повідомила прокуратура міста Києва, яка взяла під своє процесуальне керівництво це кримінальне провадження.

"Прокуратура міста Києва взяла під своє процесуальне керівництво кримінальне провадження, розпочате за фактом вчинення хуліганських дій відносно народного депутата України Мустафи Найєма та нанесення йому тілесних ушкоджень. Відповідно до постанови столичної прокуратури, подальше досудове розслідування у даному провадженні доручено слідчому управлінню Головного управління Нацполіції в м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Напад на Найєма: ГПУ сказала, скільки чекати на видачу затриманого в Азербайджані

Як зазначається, у кримінальному провадженні вже проведено всі необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії. Крім того, у зв'язку із затриманням в Азербайджані підозрюваного у завданні тілесних ушкоджень народному депутату прокуратура міста Києва готує клопотання про його екстрадицію в Україну, додали у прокуратурі.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня у центрі Києва народного депутата від БПП Мустафу Найєма побили під час конфлікту на дорозі. Його госпіталізували, в парламентарія діагностовано перелом щелепи та струс мозку.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "хуліганство" та "умисне тілесне ушкодження середнього ступеня".

Поліція затримала трьох осіб. Їм висунуто підозру за статтею про хуліганство. Підозрюваним суд обрав запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту: двом - нічний, третьому - цілодобовий з носінням електронного браслета.

Четвертого нападника, який через дві години після побиття вилетів до Баку, оголосили в розшук. 5 травня азербайджанські правоохоронці затримали цього чоловіка, і ГПУ найближчими днями подасть запит про його екстрадицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-