Адвокатам Крисіна відмовили у закритому розгляді апеляції

Адвокатам Крисіна відмовили у закритому розгляді апеляції

Укрінформ
Апеляційний суд Києва відмовив адвокатам Юрія Крисіна у розгляді в закритому режимі апеляційної скарги на умовний вирок їхньому підзахисному у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія.

Відповідне рішення оголосив суддя Микола Ященко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Колегія суддів ухвалила відмовити у клопотанні захисника Гнатюк щодо проведення апеляційного розгляду у закритому судовому режимі", - повідомив Ященко.

Відповідне клопотання про розгляд апеляції у закритому режимі заявила адвокат Крисіна Тетяна Гнатюк відразу після початку судового засідання.

Це клопотання підтримав і сам Крисін.

Прокурори, а також потерпіла, мати загиблого журналіста В'ячеслава Веремія Катерина заперечували проти задоволення цього клопотання.

Суд відмовив у задоволенні цього клопотання. Водночас задовольнив клопотання Крисіна про відмову від державного захисника.

Таким чином у Крисіна наразі є один адвокат у цьому процесі, з яким він уклав відповідну угоду.

Читайте також: Вбивство Веремія: суд продовжив розгляд апеляції на вирок Крисіну

Як повідомлялося, Шевченківський районний суд Києва 22 грудня 2017 року засудив Крисіна до 4 років умовно у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія, яке сталось у ніч проти 19 лютого 2014 року поряд із Софійською площею в Києві.

Прокуратура подала апеляцію на рішення суду.

Крім того, Крисін є фігурантом справи про викрадення та катування активістів в січні-лютому 2014 року. Цю справу розглядає Дарницький райсуд Києва.

29 березня Дарницький суд заарештував Крисіна на два місяці без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-