Грицак розповів про завдання СБУ після завершення АТО

Грицак розповів про завдання СБУ після завершення АТО

Укрінформ
Служба безпеки України продовжить виконання поставлених завдань з протидії російський агресії.

Про це сказав голова СБУ Василь Грицак після підписання Президентом України указу про початок операції Об'єднаних сил, яким припиняється проведення антитерористичної операції, повідомляє прес-центр СБУ.

«Служба продовжить ефективне виконання поставлених завдань з протидії російській агресії до остаточного відновлення територіальної цілісності України», - наголосив Грицак.

За чотири роки антитерористичної операції Служба втратила 24 своїх співробітників, але запобігла десяткам терористичних актів проти мирного населення, набула досвіду успішної протидії розвідувально-підривній діяльності російських спецслужб, зібрала беззаперечні докази для міжнародної спільноти щодо військової агресії Росії на території України, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Президент підписав указ про початок операції Об’єднаних сил

Як повідомляв Укрінформ, Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко підписав указ про початок операції Об'єднаних сил. Указ підписаний у прямому ефірі під час прес-конференції з нагоди зміни формату АТО на операцію Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-