Суд повторно скасував арешт майна сина Авакова

Суд повторно скасував арешт майна сина Авакова

Укрінформ
Апеляційний суд Києва повторно скасував арешт майна сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра.

Про це йдеться в ухвалі суду від 17 квітня.

“17 квітня 2018 року слідчий суддя Солом'янського районного суду м. Києва Кізюн Л.І., ... розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі засідань суду в м. Києві клопотання захисника підозрюваного ОСОБА_3 (Олександра Авакова — ред.) - адвоката Тарасова Андрія Георгійовича про скасування арешту майна у кримінальному провадженні №42015000000001349, ухвалив клопотання  задовольнити”, - йдеться в ухвалі суду.

Зокрема, суд скасував арешт на три машиномісця в підземному паркінгу та дві квартири, на які був накладений арешт ухвалою Солом'янського райсуду від 23 лютого 2018 року.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Аваков, екс-заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар і керівник ІТ-компанії "Turboseo" Володимир Литвин були затримані 31 жовтня у межах розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Для всіх трьох фігурантів Солом'янський районний суд Києва 1 листопада обрав особисте зобов'язання як запобіжний захід.

Пізніше у САП повідомили, що суд наклав арешт на майно Авакова-молодшого і Чеботаря.

19 грудня 2017 року Апеляційний суд Києва скасував ухвалу суду першої інстанції про накладення арешту на майно Олександра Авакова і призначив новий судовий розгляд клопотання про накладення арешту на це майно.

23 лютого Солом'янський районний суд знову наклав арешт на нерухомість Олександра Авакова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-