Гройсман сподівається за три-п'ять років змінити ситуацію у медицині

Гройсман сподівається за три-п'ять років змінити ситуацію у медицині

Укрінформ
Україні потрібні роки, щоб побудувати якісну систему охорони здоров'я.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у відео, розміщеному на його сторінці у Facebook.

«Коли я чую, що в медицині все погано, тому що ми зробили реформу.. Та ми не зробили ще ніяку реформу. Ми тільки розпочали її робити. І я знаю, що нам потрібні роки, щоб ми побудували якісну систему охорони здоров'я. Цим займаються розвинуті держави десятиріччями. Я вважаю, що за три-п'ять років ми ситуацію змінимо. Нам треба змінити цю ситуацію. І змінити її можливо. Уже в наступному році ситуація має стати кращою», -  зазначив Гройсман.

Він додав, що «теж втрачав близьких і рідних людей, тому що українська медицина була нездатна і неспроможна їх рятувати».

«Я не хочу, щоб далі медицина знаходилася у такому занедбаному стані, як це є сьогодні, а лікарі працювали на мінімальних заробітках», -  наголосив Прем'єр.

Читайте також: Гройсман — про медичну реформу: Ми будемо платити за пацієнта

Він також назвав міфом заяви щодо впровадження платної медицини. 

«Я ще раз хотів би розвіяти міф, що хтось запроваджує якусь платну медицину. Та ні. Ми все, що потрібно будемо платити медицині за надану медичну послугу українському громадянину. Для вас усе безкоштовно абсолютно. Але кожен лікувальний заклад має знати, що він має вас прийняти якісно, дати нормальну медичну послугу, ввічливо до вас ставитися і тоді держава їм заплатить за цю медичну послугу», -  пояснив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-