Українцям на четвер обіцяють мокрий сніг, вночі до -4°

Українцям на четвер обіцяють мокрий сніг, вночі до -4°

Карта
Укрінформ
В Україні у четвер, 29 березня, місцями очікується невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

“29 березня в Україні вночі у центральних, більшості північних та східних областей невеликий мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу, вдень у західній частині помірний дощ, на півночі Лівобережжя місцями невеликі опади; на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах північно-східної половини подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний (на заході країни південно-східний), 5-10 м/с", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні країни до 5° тепла; вдень 1-6° тепла, у південній частині та на Прикарпатті 8-13°; на Чернігівщині та Сумщині вночі 5-10° морозу, вдень близько 0°.

Зокрема, завтра у Києві вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 2-4° тепла.

29 березня у Львові вночі місцями невеликий, вдень помірний дощ. Температура вночі близько 0°, вдень 7-9° тепла.

Читайте також: Синоптики попередили про погіршення погоди, місцями пройдуть дощі зі снігом

Найближчої доби в Одесі без істотних опадів. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 9-11° тепла.

Завтра в Дніпрі вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.

Найближчої доби у Харкові невеликий мокрий сніг, вдень з дощем. Уночі та вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла.

29 березня у Карпатах вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-