Іспити з ПДР тепер можна складати англійською

Іспити з ПДР тепер можна складати англійською

Укрінформ
Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ запровадили можливість складання іспиту з Правил дорожнього руху англійською мовою.

Про це інформує прес-служба МВС.

“Сервісні центри МВС запровадили можливість складання іспиту з ПДР англійською мовою, тож відтепер для іноземних громадян стане легшим складання теоретичної частини іспиту на право керування транспортним засобом”, - йдеться у повідомленні.

У МВС поінформували, що відтепер мову можна обрати самостійно перед початком проходження іспиту. Після вибору мови, в англійському перекладі також надаватиметься  інструкція щодо проходження іспиту. 

Іноземцям, щоб зареєструватися на іспит для отримання водійського посвідчення, необхідно надати документ, що посвідчує особу, копію ідентифікаційного коду, чинну медичну довідку встановленого зразка про придатність до керування транспортними засобами відповідної категорії (форма 083/о) та свідоцтво про закінчення навчального закладу з підготовки водіїв транспортних засобів.

Читайте також: Експерти U-LEAD проводять регіональні інформсесії щодо створення ЦНАПів

Зазначається, що повний перелік питань з ПДР та відповідей до них англійською мовою також можна завантажити з сайту Головного сервісного центру МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-