Вантажівкам заборонили в’їзд до Києва та Одеси

Вантажівкам заборонили в’їзд до Києва та Одеси

Укрінформ
Зранку 28 лютого тимчасово обмежено рух для великовагового та маршрутного транспорту у Запорізькій області та великогабаритного - в Одесі, Кропивницькому та Києві.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг.

"Проїзд дорогами державного значення та на перевальних ділянках доріг забезпечено. У Запорізькій області, з метою ліквідації переметів, тимчасово обмежено рух для великовагових та маршрутних т/з на а/д Н-30, на ділянці Токмак - Бердянськ та Т-08-19 Більмак - до /М-14/, у межах Більмацькому та Бердянському районів. За рішенням місцевих органів влади на період складних погодних умов заборонено в'їзд великовагового транспорту у м. Одеса (з 08:00 год. 27.02) та м. Кропивницький (з 12:00 год. 27.02). Також постійною комісією з питань ТЕБ та НС КМДА 28 лютого 2018 р. з 06:30 до 10:00 тимчасово заборонено в'їзд великовантажного та великогабаритного транспорту в м.Київ", - йдеться у повідомленні.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно 1336 одиниць техніки та 1774 робітники, у черговому режимі - 848 одиниць техніки та 1076 робітників. Дорожні підприємства працюють у цілодобовому режимі.

Читайте також: Рятувальники попереджають: погода стане ще гіршою

Станом на 7 год. середи сніг помірної інтенсивності випадає у Полтавській, Сумській, Харківській та Луганській областях, де сильний поривчастий вітер зі швидкістю 15-20 м/с спричиняє утворення снігових переметів. Невеликий сніг спостерігається у західних, північних та центральних областях. На півдні опади припинилися.

Від початку дії снігового циклону (з ночі 27 лютого) найбільше снігу (від 15 до 25 см) випало в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Харківській областях. На решті території країни висота снігового покриву становить від 1 до 7 см. Температура повітря на більшій території України коливається від мінус 10 градусів до мінус 17 градусів. Стан покриття на автодоріг державного значення у більшості областей місцями засніжений.

На перевальних ділянках доріг переважно без опадів. Лише на Яблунецькому, Латірському та Орявському перевалах місцями невеликий сніг. Температура повітря коливається від мінус 13 градусів до мінус 23 градусів. Стан покриття у більшості перевалів сухий, на Вишківському та Яблунецькому засніжений.

За повідомленням Укргідрометцентру, 28 лютого вночі у Сумській, Полтавській, Харківській, вдень в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях місцями сильний сніг, хуртовини. У південній, східній частині та більшості центральних областей пориви вітру 15-20 м/с, вдень у Приазов’ї місцями 25 м/с. Місцями невеликий прогнозується вдень і в західних областях. Температура повітря вночі 11-16, вдень 6-11 градусів морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-