Літак із Сироїд посадили через перепад тиску в салоні

Літак із Сироїд посадили через перепад тиску в салоні

Укрінформ
У понеділок авіарейс МАУ за маршрутом Київ - Херсон на півдорозі повернули до міжнародного аеропорту "Бориспіль" через проблеми з перепадом тиску в салоні.

Про це у коментарі журналісту Укрінформу повідомили в прес-службі авіакомпанії "Роза вітрів", яка відповідала за експлуатацію і технічне обслуговування літака Embraer ERJ 145, на якому здійснювався рейс.

"Екіпаж зіткнувся з проблемою підтримки заданого перепаду тиску повітря в салоні. З метою недопущення падіння тиску повітря в салоні екіпаж запитав у диспетчера безпечний ешелон, виконав зниження та повернувся в аеропорт вильоту "Бориспіль", - розповіла прес-секретар авіакомпанії Наталія Кочанова.

Вона зазначила, що аварійний кисень не використовувався.

"На даний час подія розслідується фахівцями авіакомпанії та виконується технічна програма відновлення льотної придатності ПС", - поінформувала прес-секретар.

Кочанова розповіла, що сьогодні, 20 лютого, пасажирам скасованого рейсу надали інший літак, який о 05:00 відбув з аеропорту "Бориспіль" та о 06:00 прибув до летовища у Херсоні.

Читайте також: Сироїд розповіла, як її літак аварійно приземлився

Водночас, як поінформували у прес-службі авіакомпанії МАУ, у зв'язку із затримкою, пасажирів розмістили на ночівлю в готелі.

"З огляду на вимушену затримку рейсу пасажири були розміщені в готелі. Біля гейта їм були надані сендвічі і вода, пізніше в готель було доставлено гаряче харчування", - зазначив представник прес-служби авіакомпанії.

Як раніше повідомляв Укрінформ з посиланням на Facebook заступника Голови Верховної Ради Оксани Сироїд, учора, 19 лютого, літак, що виконував рейс PS045 авіакомпанії МАУ за маршрутом Київ - Херсон, на півдорозі повернувся до міжнародного аеропорту "Бориспіль" для здійснення аварійної посадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-