Суд сьогодні обере запобіжний захід Шепелеву

Суд сьогодні обере запобіжний захід Шепелеву

Укрінформ
Печерський райсуд у п'ятницю об 11.30 обере запобіжний захід затриманому екс-депутату Олександру Шепелеву. 

Про це повідомила у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

"Наразі з затриманим проводяться процесуальні дії, пов’язані з обранням запобіжного заходу. До Печерського районного суду м. Києва подано клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Засідання призначено на 11.30, суддя Литвинова, Хресний провулок,4", - поінформувала вона.

Сарган нагадала, що Головна військова прокуратура здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою одного з колишніх народних депутатів України у вчиненні низки тяжких та особливо тяжких злочинів, який з 2014 року перебував у розшуку.

"8 лютого 2018 року вказану особу затримано співробітниками Служби безпеки України. При собі у затриманого виявлено ряд документів, у тому числі посвідчення співробітника так званого "міністерства державної безпеки Донецької народної республіки".

Стосовно цієї ж особи Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада).", - додала вона.

Читайте також: У Конча-Заспі затримали екс-депутата Шепелева - джерело

Раніше джерело у правоохоронних органах повідомило Укрінформу, що Шепелева затримали у Конча-Заспі під Києвом. Він проживав там уже тиждень. За його словами, Шепелева затримали працівники Головної військової прокуратури спільно з працівниками Служби безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-