Розтрата коштів у Міноборони: САП закінчує справу про закупівлю палива

Розтрата коштів у Міноборони: САП закінчує справу про закупівлю палива

Укрінформ
Результати справи щодо викриття корупційної схеми з розтрати державних коштів у сумі понад 149 млн грн при закупівлі палива у ТОВ «Трейт Коммодіті» для Міноборони можуть бути відомі наприкінці лютого - початку березня 2018 року.

Про це заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький під час прес-конференції в Укрінформі.

«Слідство триває. Слідство має бути завершено, принаймні я орієнтую так прокурорів і детективів, до кінця лютого - початку березня. Називати конкретну дату - справа невдячна», - заявив Холодницький, відповідаючи на запитання журналіста.

Водночас він зазначив, що у справі «Трейт Коммодіті» були продовжені строки слідства у зв'язку з необхідністю проведення певних додаткових експертиз.

«Статус генерала Павловського - підозрюваний. Знаєте, що запобіжний захід йому був змінений судом, але на його підозрюваний статус це жодним чином не вплинуло. Ця справа у нас, скажу відверто, у пріоритеті на завершення лютий - початок березня», - наголосив Холодницький.

Читайте також: Полторак заявляє, що піде у відставку, якщо доведуть вину його заступника

Як повідомлялося, НАБУ і САП 11 жовтня заявили про викриття корупційної схеми з розтрати державних коштів у сумі понад 149 млн грн при закупівлі палива для Міноборони.

Було затримано заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимира Гулевича. Їм обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Згодом НАБУ повідомило про підозру в розтраті державних коштів при закупівлі палива ще двом чиновникам Міноборони.

Державна аудиторська служба під час перевірки процедури закупівлі палива Міністерством оборони у ТОВ «Трейд Коммодіті» встановила факт необгрунтованого перевищення ціни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-