Генпрокурор: Вбивця Ноздровської міг бути не один

Генпрокурор: Вбивця Ноздровської міг бути не один

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко вважає, що вбивця юристки Ірини Ноздровської міг діяти не один.

Про це заявив він в інтерв'ю "Сегодня".

"Для мене залишається питанням, чи був убивця один", - сказав Луценко.

Проте він зазначив, що неправда, що фізичний стан підозрюваного не давав йому можливості перенести труп одному.

"Неправда, що фізичний стан підозрюваного не давав йому можливості перенести труп одному. Але все ж ми розробляємо версію, що там був хтось іще. Тим більше що під іншими нігтями загиблої є сліди ще ДНК, чию приналежність встановлюємо", - зазначив генпрокурор.

На питання, чи вірить він у версію, що Ноздровську вбив батько засудженого вбивці її сестри Юрій Россошанський, Луценко відповів, що вірить в наукові факти.

"Один із фактів у тому, що під нігтями вбитої на правій руці були сліди ДНК іншої особи. І ці сліди збігаються з ДНК нинішнього підозрюваного. А у нього на лобі сліди, ідентичні тим, які залишені нігтями людської руки", - розповів він.

Також, за словами генпрокурора, знайдений ніж, на якому є сліди ДНК жертви. Крім того, є ряд свідчень, і сам підозрюваний розповів і показав обставини вбивства.

Читайте також: Доньці Ноздровської надходять погрози, адвокати родини звернулися до поліції

"Зараз ми чекаємо відповіді експертизи на питання, чи можна вважати знайдений попіл залишками спаленої одягу жертви. Також розшукуємо сліди крові по шляху проходження підозрюваного з жертвою, вказаного ним, хоча експертиза каже, що кров в основному пішла всередину її тіла. Але ми все ж шукаємо", - сказав Луценко.

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-