Адвокати Россошанського кажуть, що він себе обмовив

Адвокати Россошанського кажуть, що він себе обмовив

Ексклюзив
Укрінформ
Адвокати підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрія Россошанського в апеляційній скарзі заявили, що їхній підзахисний себе обмовив. 

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив адвокат сім'ї Ноздровської Олександр Панченко, посилаючись на текст скарги, яку направили адвокати Россошанського.

"Чи відмовився наразі Россошанський від своїх свідчень невідомо, однак в апеляційній скарзі захисники Россошанського вказують на те, що у них є всі підстави вважати, що Россошанський себе оговорює", - повідомив він.

Засідання апеляційного суду відбудеться 18 січня о 16:30.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської.

Читайте також: МВС опублікувало запис з Ноздровською за кілька годин до її смерті

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-