Суд у справі Коханівського перенесли на 25 січня

Суд у справі Коханівського перенесли на 25 січня

Укрінформ
Святошинський районний суд переніс на 25 січня засідання у справі лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського, якого затримали через стрілянину з незареєстрованої травматичної зброї.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Суддя Іван Бандура ухвалив це рішення, оскільки обвинувачений та його захисник подали клопотання про перенесення через неявку до суду потерпілого Руслана Качмали", - йдеться у повідомленні.

Водночас прокурор Яніна Паламарчук не підтримала клопотання про перенесення. Вона заявила, що можна проводити засідання, бо неявка потерпілого не перешкоджає розгляду справи.

Коханівський сказав, що не визнає своєї провини та виступив проти продовження засідання без Качмали. Адвокат Коханівського сказала, що потерпілий співробітник правоохоронної системи і це б призвело до порушення під час досудового розслідування.

Читайте також: Апеляційний суд залишив Коханівського під домашнім арештом - активіст

Як повідомлялося, Миколи Коханівського затримали за звинуваченням у хуліганстві 21 жовтня. Між ним і Русланом Качмалой (позивний "Рем") виник конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину. Коханівський кілька разів влучив у "Рема" з пістолета, стріляючи гумовими кулями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-