Захист Охендовського не зміг зняти з паузи справу про

Захист Охендовського не зміг зняти з паузи справу про "чорну бухгалтерію"

Укрінформ
Захисту голови ЦВК Михайла Охендовського відмовили в оскарженні постанови керівника САП про призупинення слідства щодо нього у справі "чорної бухгалтерії". 

Як повідомляє прес-служба Апеляційного суду міста Києва, колегія судді розглянула апеляційну скаргу адвоката Охендовського, подану на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 22 листопада 2017 року, якою скаргу адвоката на постанову керівника САП про зупинення кримінального провадження повернуто особі, яка її подала.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 22 листопада 2017 року – залишити без змін; апеляційну скаргу адвоката, що діє в інтересах Охендовського М.В. – залишити без задоволення", - йдеться у резолютивній частині рішення.

Читайте також: «Чорна бухгалтерія ПР»: у НАБУ розказали ще про двох підозрюваних

Як повідомляв Укрінформ, у червні 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура тимчасово припинила розслідування проти Охендовського, підозрюваного в незаконному отриманні грошей із "чорної каси" Партії регіонів.

За даними прокуратури, розслідування зупинено на підставі п. 3 ч. 1 ст. 280 КПК (зупинення досудового розслідування на підставі необхідності виконання процесуальних дій у межах міжнародного співробітництва). У САП пояснили, що призупинили розслідування щодо Охендовського до отримання відповідей на запити детективів НАБУ до правоохоронних органів інших країн про надання міжнародної правової допомоги у цій справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-