Аброськін у середу розповість про розслідування вбивства Ноздровської

Аброськін у середу розповість про розслідування вбивства Ноздровської

Укрінформ
Перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін розповість про результати розслідування вбивства юриста Ірини Ноздровської на брифінгу у середу, 10 січня.

Про це інформує прес-служба МВС.

"У середу, 10 січня, відбудеться брифінг першого заступника голови Національної поліції – начальника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна щодо результатів розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що брифінг розпочнеться об 11:00.

Раніше повідомлялося, що 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше вона займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві Ноздровської. Йому оголосили про підозру.

Читайте також: Вбивство Ноздровської: клопотання про запобіжний захід вже у суді

У поліції не назвали імені затриманого. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк лише підтвердив, що це близький родич Россошанського.

У Вишгородському районному суді, де розглядатиметься питання про запобіжний захід підозрюваному, 9 січня назвали ім'я затриманого - це Юрій Россошанський (за даними ЗМІ, батько Дмитра Росошанського).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-