В суді підтвердили, що у вбивстві Ноздровської підозрюється Юрій Россошанський

В суді підтвердили, що у вбивстві Ноздровської підозрюється Юрій Россошанський

Укрінформ
Прес-секретар Вишгородського районного суду Вікторія Ніколаєнко вперше офіційно повідомила ім'я підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. Ним виявився Юрій Россошанський.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, на запитання про те, хто у клопотанні зазначений як підозрюваний, Ніколаєнко сказала: "Юрій Россошанський".

Тим часом стало відомо, що клопотання з обрання запобіжного заходу підозрюваному у цій справі розглядатиме суддя Олексій Рудюк. 

"Шляхом авторозподілу по клопотанню призначено суддю. Це Рудюк Олексій Дмитрович. Наразі суддя перебуває на судовому засіданні в іншій справі", - сказала прес-секретар суду.

Читайте також: Вбивство Ноздровської: клопотання про запобіжний захід вже у суді

Раніше повідомлялося, що 8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. Йому оголосили про підозру.

У поліції не назвали імені затриманого. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк лише підтвердив, що це близький родич Дмитра Россошанського, засудженого за те, що 30 вересня 2015 року в селі Демидів він збив на смерть сестру Ноздровської Світлану Сапатинську. 

За даними ЗМІ, поліція затримала Юрія Россошанського - батька Дмитра Россошанського.

Як відомо, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше вона займалася справою про загибель своєї сестри, яку збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-