Біля будинку Россошанських досі стоять два поліцейські автомобілі

Біля будинку Россошанських досі стоять два поліцейські автомобілі

Укрінформ
Біля будинку сім'ї Россошанських у селі Демидів, де сьогодні поховали Ірину Ноздровську, досі перебувають два поліцейські авто, проте правоохоронці відмовляються коментувати, чи досі там йдуть слідчі дії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зранку частина вулиці Радянська, на якій розташовані будинки Ноздровської і Россошанських, була перегороджена, проїзд був заборонений.

Читайте також: На похорон Ноздровської прийшло все село

Раніше ЗМІ інформували, що у Демидові на Київщині проводяться слідчі дії у будинку родини Россошанських, члена якої затримали за підозрою у скоєнні її вбивства.

Тіло Ірини Ноздровської було виявлене 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області. Відомо, що раніше вона займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві Ноздровської. Йому оголосили про підозру.

У поліції поки не називають імені затриманого. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк лише підтвердив, що затриманий є близьким родичем Дмитра Россошанського. При цьому, за даними джерел, це Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-