Поліція розслідує вбивство Ноздровської без жодної підтримки громадськості - Аброськін

Поліція розслідує вбивство Ноздровської без жодної підтримки громадськості - Аброськін

Укрінформ
Убивство адвоката Ірини Ноздровської поліція розслідує без жодної підтримки громадськості.

Про це повідомив у Facebook заступник керівника Національної поліції В'ячеслав Аброськін. 

"Цей зухвалий злочин має бути розкритий і особа, що скоїла його, має предстати перед судом. Наразі без жодної підтримки громадськості, мешканців Демидова, лише завдяки оперативно-розшуковим заходам поліції розслідування справи йде далі. Кожного дня заслуховуємо результати та коригуємо напрямки роботи", - написав Аброськін.

За його словами, напередодні спільно з т.в.о. міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим у Вишгородському відділі поліції підбили підсумки роботи всіх поліцейських підрозділів, що задіяні для розкриття вбивства Ноздровської.

Заступник керівника Нацполіції подякував поліцейським, які незважаючи на свята та свій вільний час працюють задля встановлення вбивці активістки.

Раніше Аброськін повідомляв, що поліція не отримала жодної реакції на своє звернення про надання будь-якої інформації, яка б допомогла з'ясувати обставини вбивства Ноздровської і встановити свідків.

Читайте також: Названа дата похорону убитої Ноздровської

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі  Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської із колото-різаними ранами на шиї.

Слідство розглядає як основні версії злочину вбивство у зв'язку зі справою Дмитра Россошанського, вбивство через професійну діяльність і побутовий конфлікт.

Відомо, що раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатинської, яку в с.Демидів 30 вересня 2015 року збив насмерть племінник на той час голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-