Вбивство Ноздровської: поліція частково відтворила хід подій

Вбивство Ноздровської: поліція частково відтворила хід подій

Укрінформ
Правоохоронцям, які розслідують вбивство юриста Ірини Ноздровської, вдалося частково відтворити перебіг подій того дня, зокрема відтворити шлях її руху від місця роботи в Києві додому.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції  - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін в інтерв'ю сайту “Обозреватель”

"Вона (Ноздровська - ред.) вийшла на метро "Героїв Дніпра", сіла, найімовірніше, в маршрутне таксі і доїхала практично до свого будинку. Використовуючи наші технічні можливості, ми відстежили її пересування. Встановили час, який це зайняло. І тепер розуміємо, коли приблизно настала смерть... Можу сказати, що ввечері 29 грудня. Остаточний і точний час - тільки після проведення комплексної експертизи", - сказав він.

Аброськін поінформував, що близько 17 години Ноздровська розмовляла з матір'ю, за кілька хвилин було зафіксовано ще одне з'єднання - тоді Ірина сказала, що не може говорити.

“Це була її остання розмова з рідними. Ми зафіксували роботу мобільного телефону Ноздровської майже до 19 годин 29 грудня, тобто він був увімкнений", - зазначив він.

У поліції вважають, що Ноздровська доїхала від метро додому, де її могли чекати, або ж вона їхала разом з убивцею.

Читайте також: Координаційний штаб у справі Ноздровської засідатиме щодня

Заступник голови Нацполіції підтвердив, що тіло жінки знайшли в річці, вона була роздягнена. Одяг, за його словами, поки що знайти не вдалося.

За його словами, стверджувати, що вбивство сталося саме біля річки, наразі не можна.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року в Вишгородському районі  Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської із колото-різаними ранами на шиї.

Слідство розглядає три версії злочину: вбивство у зв'язку зі справою Дмитра Росошанського, вбивство на професійному грунті і побутовий конфлікт.

Раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатинської, яку в с.Демидів 30 вересня 2015 року збив на смерть племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Росошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-