Приватні детективи ведуть окреме розслідування вбивства Ноздровської

Приватні детективи ведуть окреме розслідування вбивства Ноздровської

Укрінформ
Адвокат Ірини Ноздровської Віталій Мацелюк залучив до альтернативного розслідування її убивства приватних детективів. 

Про це він розповів у коментарі Укрінформу.

"Моє адвокатське об'єднання "Артіс" буде розслідувати цю кримінальну справу самостійно і, крім того, ми залучили приватних детективів з охоронної фірми "Шериф", - сказав він.

Адвокат додав, що наразі фахівці збирають інформацію, якою згодом планують поділитися з офіційним слідством.

На даний час альтернативне слідство розглядає чотири версії убивства Ноздровської. Окрім трьох версій офіційного слідства, детективи мають підстави вважати, що мотиви для убивства могли бути особистого характеру. 

Читайте також: Розслідуванням вбивства Ноздровської займеться координаційний штаб

"Ми розглядаємо чотири версії убивства Ірини. На відміну від офіційного слідства, у нас є деякі моменти, які дають підстави вважати, що мотиви для убивства могли бути  особистого характеру. Це її особисте життя", - зазначив Мацелюк.

Як повідомляв Укрінформ, наразі офіційне слідство розглядає три версії убивства Ноздровської - це вбивство у зв'язку зі справою Россошанського, вбивство на професійному підгрунті і побутовий конфлікт.

1 січня 2018 року в Вишгородському районі  Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. 

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатинської, яку в с. Демидів 30 вересня 2015 року на смерть збив племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський. 

Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не заарештували, а відпустили під домашній арешт. 

У травні 2017 року Россошанського засудили до 7 років ув'язнення, його захист подав апеляцію. 

27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-