У справі про вбивство Ноздровської вже майже 50 опитаних - поліція

У справі про вбивство Ноздровської вже майже 50 опитаних - поліція

Укрінформ
У справі про вбивство Ірини Ноздровської опитано майже 50 людей, поліція опрацьовує всі можливі версії вбивства.

Про це в інтерв'ю телеканалу "112" розповів речник поліції Київської області Микола Жукович, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вже близько 50 чоловік опитали... Ми допитуємо і будемо допитувати в подальшому людей", - сказав він.

Жукович повідомив, що на сьогодні ще немає результатів судово-медичної експертизи, "щоб чітко сказати, від чого настала смерть".

Читайте також: Вбивство Ноздровської: Наречений відмовився свідчити

За його словами, слідчі проводитимуть ряд слідчих дій, зокрема, з речами загиблої, з деякими речами, які можуть бути у свідків. "Будемо звертатись до суду, щоб отримати тимчасовий доступ до речей і в рамках розслідування будемо вилучати, проводити експертизи", - додав Жукович.

Серед версій вбивства - професійна діяльність Ноздровської, погрози на її адресу. Ми все перевіряємо, ніщо не залишимо без контролю", - резюмував речник поліції Київщини.

Як повідомлялося, 1 січня 2018 року тіло Ноздровської було знайдене у Вишгородському районі Київської області. Перед цим, 30 грудня Вишгородське управління поліції оголосило Ноздровську в розшук. У повідомленні зазначалося, що вона зникла близько 16:00 29 грудня.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатінської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не арештували, а відпустили під домашній арешт. 

У травні 2017 року Россошанського засудили до 7 років ув'язнення, його захист подав апеляцію. 

27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. 

Керує слідством про вбивство юристки очільник поліції Київської області Дмитро Ценов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-