На новорічні свята рятувальники працюватимуть у посиленому режимі

На новорічні свята рятувальники працюватимуть у посиленому режимі

Укрінформ
На період відзначення новорічних свят рятувальники ДСНС переходять на посилений режим несення служби.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

"На період відзначення новорічних свят підрозділи ДСНС України переходять на посилений режим несення служби та перебувають у готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру... Загалом, до 8-ї ранку 2 січня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки ДСНС. А також, у готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває і авіація ДСНС, а саме літак Ан-26", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС повідомили, що в кожному регіоні країни проводиться уточнення місць масових заходів, посилено моніторинг щодо пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах та об'єктах державного значення, здійснюються профілактичні відпрацювання з населенням щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Прикордонники посилюють заходи безпеки на новорічні та різдвяні свята

З 30 грудня по 2 січня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення новорічних святкувань, та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій. Також здійснюватиметься посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-