Стрілянина в Княжичах: Геращенко заявив про передачу нових справ до суду

Стрілянина в Княжичах: Геращенко заявив про передачу нових справ до суду

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді екс-начальника управління карного розшуку Національної поліції Києва Леоніда Куряту, який проходить в якості підозрюваного у справі про стрілянину в селі Княжичі Київської області.

Про це повідомив нардеп Антон Геращенко, пише "112. ua".

"Спроби зараз притягнути до відповідальності керівників - це правильно, обгрунтовано. Але ці люди мають право на захист і мають право висловлювати свою думку. В кінцевому етапі буде рішення суду з питань винуватисті або невинуватості Куряти та інших співробітників поліції. Ці рішення судів - це вони просто відновлюються на посадах, так як суд враховував, що їх звільнили з посад не за законом", - розповів нардеп.

За його словами, до суду готуються передати справи щодо окремих керівників поліції в рамках розслідування стрілянини в Княжичах.

Читайте також: Начальник столичної поліції фігурує у справі про стрілянину в Княжичах

"На сьогодні готується або вже мають бути передані справи щодо окремих керівників поліції, служби охорони та кримінального розшуку до суду Генеральною прокуратурою, тоді стане ясно, хто саме перевищив свої службові повноваження, хто дав наказ штурмувати автомобіль, хто дав наказ стріляти", - заявив Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-