Адвокат відмовився сказати, де зустрічався з Януковичем у Росії

Адвокат відмовився сказати, де зустрічався з Януковичем у Росії

Укрінформ
Адвокат екс-президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк відмовився назвати місце, де саме зустрічався з Януковичем у Росії, але каже, що той почувається добре і стежить за подіями в Україні.

Про це він заявив у середу у розмові з журналістами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не буду повідомляти, де ми зустрічалися з Януковичем у Росії в цілях безпеки підзахисного. Є загроза його життю. Небезпека загрожує в тому числі і на території РФ. Тому я не можу назвати місце конкретно, де ми зустрічалися", - сказав Сердюк.

При цьому він зазначив, що Янукович почувається дуже добре, спостерігає за всіма процесами в Україні і "вживає заходів, щоб впливати на ці процеси".

За словами Сердюка, Янукович також наполягає на забезпеченні його особистої участі в судовому засіданні шляхом відеоконференції.

Читайте також: Свідок у справі Януковича розповів, як росіяни захоплювали аеропорт "Бельбек"

Як повідомляв Укрінформ, 20 грудня суд оголосив перерву у розгляді справи за обвинуваченням Януковича у державній зраді по суті до 27 грудня через неявку сторони захисту. Адвокати Ігор Федоренко, Андріана Фозекош і Віталій Сердюк повідомили, що не можуть бути присутніми на судових засіданнях 20 та 21 грудня через відрядження до РФ "для збору доказів у цій справі на обгрунтування ними необхідності допиту свідків".

Фото: protokol.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-