Оновлена Студрада при Мінінформі провела першу зустріч

Оновлена Студрада при Мінінформі провела першу зустріч

Фото
Укрінформ
У національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбулась перша зустріч оновленої Студентської ради при Міністерстві інформаційної політики.

Як повідомляє кореспондент агентства, на зустріч оновленої Студради завітали студенти з різних областей України: Одеської, Харківської, Львівської, Полтавської - а також заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін, автор проекту «Україна. Повернення своєї історії» журналіст Акім Галімов та директор центру комунікацій Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олена Добржанська.

Студенти разом зі спікерами обговорили Доктрину інформаційної політики України, питання маніпуляції фактами в інформаційному просторі, мовні питання та об'єктивність передання інформації як основу безпеки країни.

Читайте також: Кремль використовує демократичні здобутки в Україні як наші вразливості - МІП

Перше засідання оновленої Студради при МІП

Як раніше повідомляли в МІП, на зустріч вони запросили найбільш активних студентів. МІП надіслало запрошення до всіх державних закладів України та запросило студентів - представників студентського самоврядування. Протягом двох місяців зібрано близько 50 заявок, тобто на зустріч мали приїхати студенти від Закарпаття до Луганщини. Студентська рада, спеціальний дорадчий орган при Міністерстві інформаційної політики,  була створена в квітні 2016 року головним чином для надання рекомендацій та проведення консультацій з питань формування інформаційної політики України, забезпечення незалежного інформаційного простору України та створення позитивних інформаційних приводів до знакових дат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-