Банду

Банду "фейкових поліцейських" арештували без права на заставу

Фото
Укрінформ
Корольовський районний суд Житомира арештував без права внесення застави дев'ятьох затриманих псевдополіцейських, яких підозрюють у розбійних нападах.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Судове засідання відбулося сьогодні, 15 грудня. Рішення суду передбачає взяття під варту без права внесення застави стосовно усіх дев’ятьох підозрюваних", - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що зловмисників затримали 13 грудня на території Запорізької області поліцейські та працівники СБУ. Правоохоронці доставили затриманих на Житомирщину та оголосили про підозру у готуванні до вчинення злочину.

"Слідчі поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зловмисникам інкримінують вчинення злочинів, передбачених, зокрема, ч. 4 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин…), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), а також за ч. 2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини)", - повідомили у прес-службі.

Зазначається, що вилучені речові докази допоможуть в розслідуванні правопорушень, у вчиненні яких підозрюються члени цієї групи.

Читайте також: Поліція впіймала гастролерів з "ДНР", що відібрали в ювелірів 30 кілограмів золота

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявляв, що по справі банди "фейкових поліцейських" проведено близько 30 обшуків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-