Схеми Курченка: ще одному фігуранту оголосили підозру

Схеми Курченка: ще одному фігуранту оголосили підозру

Укрінформ
Прокуратора Одеської області оголосила про підозру колишньому головному диспетчеру підприємства за фактом підроблення офіційних документів, пособництва в зловживанні службовим становищем та ухиленні від сплати податків, вчинених злочинною організацією.

Про це інформує прес-служба відомства.

"У ході розслідування злочинних оборудок з  нафтопродуктами  у "схемі С.Курченка" прокуратура Одещини спільно з органами Національної поліції повідомила про підозру колишньому головному диспетчеру підприємства у підробленні офіційних документів, пособництві у зловживанні службовим становищем та ухиленні від сплати податків, вчинених злочинною організацією", - йдеться у повідомленні.

Вказане товариство з обмеженою відповідальністю у м. Рені використовувалося злочинною організацією під керівництвом Курченка, як база для фіктивної перевалки нафтопродуктів.

У свою чергу підозрювана службова особа за даними слідства здійснювала оформлення документації щодо нібито надходження на перевалочний пункт палива та його перевантаження на танкери, які здійснювали судозаходи, для подальшого фіктивного переправлення за кордон.

Читайте також: ГПУ оприлюднила запис розмови Саакашвілі з Курченком

"Наразі у кримінальному провадженні статус підозрюваних та обвинувачених мають 23 особи. Серед них також один із головних диспетчерів підприємства, керівник цього товариства з обмеженою відповідальністю та інші. Судом вже підтверджено провину 15 фігурантів злочинних оборудок", - повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, що поза межами кримінального провадження у судовому порядку прокуратура скасувала рішення електронних торгів про продаж підприємства в м. Рені приватній фірмі, яке було арештоване раніше у ході досудового розслідування з метою забезпечення подальшої спецконфіскації майнового комплексу на користь держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-