Воїни Сухопутних військ першими стали на захист незалежності - Порошенко

Воїни Сухопутних військ першими стали на захист незалежності - Порошенко

Укрінформ
Військовослужбовці Сухопутних військ першими стали на захист незалежності та територіальної цілісності України під час подій на Донбасі.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко у вітанні військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Сухопутних військ ЗСУ з нагоди професійного свята, опублікованому на офіційному сайті Глави держави.

"У важкий для країни час ви першими стали на захист її незалежності та територіальної цілісності. Завдяки злагодженим та успішним діям військових частин Сухопутних військ було зупинено просування ворога у глиб нашої території та звільненні стратегічно важливі населені пункти — Маріуполь, Красний Лиман, Миколаївка, Слов’янськ, Краматорськ, Сєверодонецьк, Лисичанськ, Дружківка, Сіверськ, Піски та інші", - заявив Порошенко.

Він зазначив, що підступності російських найманців українські військові протиставили вірність ідеям свободи й незалежності, принципам народної моралі, національним і загальнолюдським цінностям.

Читайте також: Турчинов: Сухопутні війська відіграють вирішальну роль в АТО

"Навіки увійде в історію України подвиг «кіборгів» донецького аеропорту, що перевершив славу трьохсот спартанців, незламність та нестримність «Чорної бригади», стійкість, мужність та непереможність усіх воїнів — піхотинців, танкістів та артилеристів, представників інших родів військ, бойового та матеріально-технічного забезпечення, які, щохвилини ризикуючи життям на «нулі», надійно стоять на захисті не тільки своєї Вітчизни, а й усієї демократичної Європи", - наголосив Президент.

Він підкреслив, що подвиг тих, хто віддав своє життя за незалежність України, її мир та спокій, вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем служіння Батьківщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-