ДТП з авто Димінського: мати загиблої відмовилася від претензій

ДТП з авто Димінського: мати загиблої відмовилася від претензій

Документ
Укрінформ
Матір Наталії Тріли, яка загинула в ДТП за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського, заявила про повне відшкодування збитків і відмовилася від претензій. 

Про це йдеться у заяві Марії Тріли, адресованій слідчому, а також прокурору у відповідному кримінальному провадженні, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook адвокат охоронця Димінського Андрія Борща Віктор Василюк. 

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участі Тріли Н.Є., відшкодовані повністю. Матеріальних претензій у зв’язку з вказаною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом", - йдеться у заяві.

Крім того, вона написала про відкликання довіреностей, виданих нею третім особам на представництво її інтересів у судах та інших органах стосовно вищевказаної ДТП.

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня поблизу села Ямельня у Львівській області автомобіль власника ФК "Карпати" Петра Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла. Тоді провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Його було взято під варту, проте згодом суд пом'якшив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває за межами України.

30 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі засвідчила, що охоронець Димінського, який взяв на себе вину за ДТП, не був за кермом на момент аварії.

Фото: zaxid.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-