За два роки житло отримали майже 5 тисяч військовослужбовців — Порошенко

За два роки житло отримали майже 5 тисяч військовослужбовців — Порошенко

Укрінформ
Протягом двох років майже 5 тисяч українських військовослужбовців Збройних Сил, Нацгвардії, СБУ, ДПСУ отримали нові квартири.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у рамках робочої поїздки до Львівської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За останні два роки майже 2,5 тисячі військовослужбовців Збройних Сил отримали квартири. Ще більше двох тисяч помешкань збудовано для тих, хто служить в Національній гвардії, Службі безпеці, на кордоні, у Спецслужбі транспорту”, - зазначив Глава держави.

Читайте також: До свят необхідно відновити соцвиплати у "повернутих" селищах - Геращенко

Крім того, він пообіцяв сьогодні підписати Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань забезпечення жилими приміщеннями військовослужбовців та членів сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов’язків військової служби”.

Порошенко нагадав, що у гарнізонах зводяться нові казарми, а також буде реалізовано масштабний проект будівництва сучасних гуртожитків для контрактників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-