Проти депутата Парасюка відкрили справу за побиття поліцейського

Проти депутата Парасюка відкрили справу за побиття поліцейського

Укрінформ
У Маріуполі за фактом побиття поліцейського народним депутатом Володимиром Парасюком відкрито кримінальне провадження.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник  відділу  комунікації Головного  управління Нацполіції в Донецькій області Наталя Шиман

«4 грудня у Маріуполі по закінченню засідання Апеляційного суду Донецької області щодо зміни запобіжного заходу двом екс-добровольцям, підозрюваним в розбійному нападі, та оголошення рішення суддів народний депутат вдарив одного поліцейського та пошкодив техніку іншому», - написала Шиман, опублікував відповідне відео із зали суду.

Вона зазначила, що обидва правоохоронці знаходилися при виконанні службових обов’язків та здійснювали відеозйомку судового засідання з метою фіксації можливих порушень громадського порядку.

Читайте також: "Був один поштовх і словоблудство": Гелетей про сутичку з Парасюком

«Події за участі нардепа зафіксовані на відео. Співробітник поліції звернувся до лікарні, де йому було діагностовано струс головного мозку та забій», - констатувала Шаман.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-