Загибель військового від вибуху гранати поліція вважає самогубством

Загибель військового від вибуху гранати поліція вважає самогубством

Укрінформ
У Запорізькій області військовослужбовець під час свого вихідного вчинив, за попередніми даними, самогубство, підірвавши себе гранатою після сварки з дівчиною.

Як повідомили Укрінформу в керівництві ГУ Нацполіції в Запорізькій області, інцидент стався проти ночі на 28 листопада на території Бердянська в момент, коли військовослужбовець 1995 року народження, який служив зв'язківцем, але не перебував на службі.

«За попередніми даними, військовослужбовець однієї з військових частин, що дислокуються на території Бердянська, під час свого вихідного наклав на себе руки: посварився з коханою, пригрозив підірвати себе, і виконав обіцяне - вийшов у двір, висмикнув чеку і накрив собою гранату», - повідомили в поліції.

У військовій прокуратурі Запорізького військового гарнізону інформацію про те, що трагедія сталася не на території військової частини і не пов'язана з військовою службою військовослужбовця підтвердили.

Обставини і причини події встановлюють співробітники ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

Читайте також: Аваков: Якщо раніше п'яний діставав з кишені ніж, то нині - гранату

Як повідомляв Укрінформ, у Бердянську Запорізької області в результаті вибуху загинув 22-річний солдат однієї з військових частин Повітряного командування "Схід".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-