Порошенко: Одна з ключових вимог Майдану виконана

Порошенко: Одна з ключових вимог Майдану виконана

Фото
Укрінформ
У 2017 році відбулося виконання однієї з ключових вимог Майдану: угода про політичну асоціацію та зону вільної торгівлі з 1 вересня набула чинності.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час урочистої церемонії  на Михайлівській площі у Києві з нагоди перейменування Високомобільних десантних військ у Десантно-штурмові війська Збройних Сил України та встановлення Дня десантно-штурмових військ Збройних Сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи. Рівно чотири роки тому наша молодь, наші студенти стали першими, хто в шляхетному пориві, з юнацькою щирістю та відвертістю вийшли на Майдан з вимогою: не звертати з європейської дороги на російські манівці. Патріотичний порив молодого покоління знайшов потужний відгук у серцях українців, і мільйони громадян заполонили вулиці й площі столиці та багатьох інших міст”, - сказав він.

Читайте також: Розслідування злочинів проти Майдану не стало пріоритетом держави - Горбатюк

Президент наголосив, що Революція Гідності стала ще одним доказом споконвічного прагнення українського народу до свободи і незалежності.

“Її річницю ми відзначаємо вже вчетверте, але цього року вперше можу прозвітувати суспільству, що одну з ключових вимог Майдану виконано: угода про політичну асоціацію та зону вільної торгівлі з 1 вересня набула чинності”, - підкреслив він.

Фото Євгена Любімова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-