У ДТП у Словаччині загинули двоє українців - МЗС

У ДТП у Словаччині загинули двоє українців - МЗС

Укрінформ
У Словаччині у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася 11 листопада у Пряшівському краї, загинули двоє громадян України.

Про це поінформував офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, повідомляє "Радіо Свобода".

"Автобус, у якому перебували четверо громадян України, зіткнувся з вантажним транспортним засобом, у результаті чого один громадянин України помер на місці дорожньо-транспортної пригоди. Троє були госпіталізовані, один з них помер у лікарні", – сказав Кирилич.

Він додав, що поліція встановлює причини ДТП. Консул України у Словаччині підтримує оперативний зв’язок з правоохоронцями.

Читайте також: П'яна ДТП у Києві: чиновнику МВС повідомили про підозру

Як повідомлялося, у словацькому селі Нижній Грабовець 11 листопада близько 23 години сталася ДТП за участю вантажівки та мікроавтобуса з українцями (обидва авто на українській реєстрації). На місці загинув 38-річний чоловік, ще троє людей були травмовані. 

За даними ЗМІ, мікроавтобусом поверталися з роботи у Чехії закарпатські заробітчани. Вантажівка перевозила електромеханічне обладнання. Як стало відомо, у водія вантажівки виявили у крові вміст алкоголю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-