Справа рюкзаків: у САП підтвердили арешт майна Чеботаря і сина Авакова

Справа рюкзаків: у САП підтвердили арешт майна Чеботаря і сина Авакова

Укрінформ
На майно Олександра Авакова та екс-заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря накладено арешт.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Солом’янський районний суд Києва наклав арешт на майно Олександра Авакова і колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря у рамках «справи закупівлі МВС рюкзаків». Цю інформацію Радіо Свобода підтвердили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Солом’янський районний суд Києва 1 листопада обрав особисте зобов’язання як запобіжний захід для всіх трьох фігурантів так званої «справи рюкзаків». Крім сина голови МВС Олександра Авакова, затриманими у справі також були екс-заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар і харків'янин Володимир Литвин, який у 2014 році виступав як представник компанії «Дніпровенд», фірми-переможця тодішнього тендеру на постачання рюкзаків.

Читайте також: Сину Авакова наділи електронний браслет

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та керівника ІТ-компанії Turboseo Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-