САП просить суд арештувати майно сина Авакова

САП просить суд арештувати майно сина Авакова

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила до Солом`янського райсуду клопотання про арешт майна підозрюваного у розтраті 14 млн грн державних коштів Олександра Авакова, який є сином міністра внутрішніх справ.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі відомства.

"На майно приватної особи вже накладено попередній арешт у порядку ч. 9 ст. 170 Кримінально-процесуального кодексу. Наразі направлено до суду клопотання про арешт майна", - зазначив співрозмовник.

Також САП збирається направити до суду клопотання про арешт майна інших двох підозрюваних у так званій "справі рюкзаків" - колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та керівника ІТ-компанії "Turboseo" Володимира Литвина.

Читайте також: Частину «рюкзаків Авакова» пошили у в’язницях за 60-130 грн - САП

Як повідомлялося, 31 жовтня НАБУ затримало Олександра Авакова - сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

За версією слідства, зазначені особи причетні до закупівлі у 2015 році за кошти Міністерства внутрішніх справ рюкзаків за ціною, суттєво вищою за середньоринкову. За інформацією досудового розслідування, товар не був поставлений вчасно та, до того ж, не відповідав вимогам, встановленим МВС, внаслідок чого державі було завдано збитків в розмірі понад 14 млн грн.

Солом`янський райсуд обрав для всіх трьох підозрюваних запобіжні заходи у вигляді особистого зобов`язання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-