Укрзалізниця з 29 жовтня переводить поїзди на зимовий час

Укрзалізниця з 29 жовтня переводить поїзди на зимовий час

Укрінформ
В ПАТ "Укрзалізниця" нагадують, що з 29 жовтня на території України відміняється дія літнього часу, у зв'язку з чим УЗ відкоригувала графік руху пасажирських, приміських та вантажних поїздів.

Про це інформує прес-служба Укрзалізниці.

"ПАТ "Укрзалізниця" нагадує пасажирам, що 29 жовтня в Україні відміняється дія літнього часу. Відправлення та прибуття поїздів на квитках вказується вже з урахуванням цього переходу", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з переходом 29 жовтня 2017 року о 04:00 за київським часом відміняється дія літнього часу (стрілки годинника буде переведено на 1 годину назад) Укрзалізниця відкоригувала графік руху пасажирських, приміських та вантажних поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на найближчі вихідні, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі гостей, Укрзалізниця радить бути уважними та вчасно перевірити свій годинник.

Читайте також: Україна перейде на "зимовий" час 29 жовтня

Усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені з адміністраціями сусідніх країн.

В компанії нагадують, що перехід на літній час і його відміна відбуваються відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 "Про порядок обчислення часу на території України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-