Гройсман наполягає на посиленні безпеки у громадських місцях

Гройсман наполягає на посиленні безпеки у громадських місцях

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що в Україні потрібно посилювати заходи безпеки та приділити більше уваги технічному оснащенню за контролем ситуації в громадських місцях з метою запобігання можливим терористичним актам.

Про це він заявив в інтерв’ю "112 каналу".

"Очевидно, що нам потрібно посилювати заходи безпеки і більше приділяти уваги технічному оснащенню, контролю за громадськими місцями, за тим, щоб ми могли запобігати можливим терористичним проявам", - сказав глава уряду.

Він підкреслив, що завдання всієї влади - зробити все для того, щоб українці стали більше захищеними від подібних нападів, які сталися у четвер увечері з народним депутатом Ігорем Мосійчуком та політологом Віталієм Балою.

Гройсман також висловив співчуття родинам загиблих і побажав швидкого одужання тим, хто постраждав під час вибуху біля телеканалу "Еспресо".

Читайте також: Порошенко вимагає якнайшвидшого розкриття теракту в Києві

Як повідомляв Укрінформ, у Києві біля телеканалу "Еспресо" пізно ввечері 25 жовтня прогримів вибух, в результаті поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука - 31-річний працівник поліції полку особливого призначення Руслан Кушнір помер від поранень по дорозі в лікарню. 26 жовтня стало відомо ще про одного загиблого - випадкового перехожого 36-річного Михайла Мормиля. До 2015 року підполковник Мормиль був співробітником юридичного департаменту МВС. Після звільнення він займався приватною юридичною практикою.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за статтею 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-