В Еспресо з'ясували, коли біля офісу з'явився мопед із вибухівкою

В Еспресо з'ясували, коли біля офісу з'явився мопед із вибухівкою

Укрінформ
Невідомі припаркували мотоцикл, на якому ймовірно знаходилася вибухівка, вже після того, як нардеп Ігор Мосійчук прийшов у будівлю офісу Еспресо.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Можна припустити, що люди, які готували теракт, знали, що вони роблять. Стало відомо, що мотоцикл, на якому, за попередніми даними, знаходилися вибухівка, припаркували не одразу. Він з'явився біля будівлі вже після того, як на каналі почався запис ефіру з нардепом Мосійчуком. Мотоцикл вибухнув, коли Мосійчук та політолог Віталій Бала виходили з офісу", - йдеться у повідомленні.

Потужність вибуху була такою, що повибивало вікна не лише на першому поверсі будинку, а й технічному ліцеї, розташованому через дорогу. Сьогодні заняття там скасували.  

Читайте також: Мосійчука в лікарні охороняє "Альфа"

Як повідомляв Укрінформ, у Києві біля телеканалу «Еспресо» пізно ввечері 25 жовтня прогримів вибух, у результаті якого поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука незабаром помер від поранень по дорозі в лікарню. 26 жовтня стало відомо про ще одного загиблого - випадкового перехожого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-