На переїздах Південної залізниці цьогоріч сталося 6 ДТП з вини водіїв авто

На переїздах Південної залізниці цьогоріч сталося 6 ДТП з вини водіїв авто

Укрінформ
На переїздах регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" цьогоріч сталося 6 дорожньо-транспортних пригод з вини водіїв авто. У результаті ДТП 1 людина загинула, 2 травмовані.

Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

"У січні-вересні 2017 року на переїздах регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" сталися 6 дорожньо-транспортних пригод через порушення водіями автотранспортних засобів п.20 Правил дорожнього руху України. У результаті ДТП 1 людина загинула, 2 травмовані", - йдеться у повідомленні.

Водночас, за інформацією прес-служби, залізничники Південної магістралі докладають усіх зусиль для гарантування безпеки на залізничних коліях і переїздах.

Усі залізничні переїзди перевіряються під час обов'язкових комплексних комісійних оглядів. На переїздах систематично проводиться заміна шпал і рейок, переїзного настилу, дорожніх знаків, регулювання пристроїв автоматичної переїзної сигналізації. Особлива увага приділяється працездатності звукових і світлових сигналів, а також роботі автоматичних шлагбаумів.

Читайте також: Укрзалізниця: Індексація тарифів на вантажні перевезення обговорюється на рівні 15%

Фахівці регіональної філії "Південна залізниця" також систематично проводять тижні та місячники безпеки дорожнього руху, під час яких беруть участь у проведенні рейдів з перевірки дотримання водіями транспортних засобів вимог Правил дорожнього руху України при перетині залізничних переїздів, ведуть профілактичні бесіди з автомобілістами, вручають листівки відповідного змісту, відвідують з лекціями навчальні заклади, розташовані поблизу магістралі.

Залізничники Південної магістралі закликають автомобілістів бути максимально уважними на залізничних переїздах, дотримуватися правил дорожнього руху та не наражати на небезпеку свої та чужі життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-