На території «Рибальського» з’явиться амфітеатр біля води

На території «Рибальського» з’явиться амфітеатр біля води

PR
Укрінформ
Амфітеатр біля води, система каналів та неймовірне освітлення Подільсько-Воскресенського мосту, або чим дивуватиме житловий район «Рибальський».

Будівництво житлового району «Рибальський» розпочалося близько року тому. До здачі в експлуатацію першої черги квартир ще кілька місяців, але забудовникам уже є що показати і чим здивувати.

Зокрема, на території облаштований бульвар, що є громадським простором із зеленими газонами, деревами, лавками та зонами відпочинку. 

«Ми відкрили бульвар наприкінці травня цього року. Тут, на бульварі вже відбулося кілька масових заходів: відкриття «Рибальського бульвару», RYBALSKY Family Picnic (разом із командою «Мамазліт»), RYBALSKY Girls Paty (спільно з командою «Всі свої»), тощо. Перший захід зібрав близько 5 тисяч осіб і викликав справжній ажіотаж. Це нас надихнуло ще більше і запевнило в тому, що ми створюємо те, що людям подобається», - зазначив виконавчий директор Riverside Development В’ячеслав Бондарчук.

За його словами, на території півострова планується зробити багато комфортних зон, які стануть доступні не лише для жителів району. Нині, підкреслив Бондарчук, закінчується будівництво двох кварталів. Кожен із них - замкнений простір, на облаштування якого забудовників надихнув досвід проживання в європейських містах.

«Тут є можливість будувати і 24 поверхи, і вище, бо немає обмежень а ні з боку зонінгу, ні з боку аероруху, ні будь-яких інших. Проте ми для себе прийняли рішення, що не переходимо висоту за 9 поверхів, тому що це гранично комфортна висота, вище якої людина починає відчувати себе в бетонних джунглях. Звичайно, є велика спокуса набудувати багато поверхів з квартирами, аби потім їх продати, але таким чином втратиться комфорт, який для нас важливий», - пояснив Бондарчук.

Усередину такого кварталу можна потрапити тільки його жителям за ключем-чіпом. Це територія дитячих майданчиків та комфортного відпочинку. До того ж, це зона «всіх своїх»: без автомобілів та сторонніх.

Натомість, наголосив він, територія за межами кварталу - відкрита для всіх жителів і відвідувачів Києва.

«Ми очікуємо, що люди будуть приїздити сюди, аби погуляти, сходити в магазини чи відвідати ресторани. Приміщення перших поверхів кварталів, де, власне, будуть знаходитися різні заклади і магазини, уже майже розпродані», - розповів Бондарчук.

Магазини - вздовж бульвару протяжністю 300 метрів, а вздовж каналу, над яким уже ведуться роботи, - 330-метрова ресторанна вулиця, де будуть представлені українські ресторатори.

«Ідея нашого району – нова культура мешкання на власній території, ідеальна для сімейного життя, гармонійне життя біля води. Для цього ми будуємо канал з прогулянковими вулицями, хочемо реконструювати набережну», - розповідає головний архітектор проекту житлового району «Rybalsky» Антон Олійник, наголошуючи, що дивувати жителів комплексу та міста збираються ще й першим в Україні амфітеатром біля води, а територія «Рибальського» стане новим «Копенгагеном».

За планом, забудовники Рибальського планують реконструювати ділянку набережної Дніпра, яка буде споруджена на ділянці від Подільського мостового переходу до Петрівського залізничного мосту. Окрім того, зазначає Бондарчук, порадує око киян та гостей міста неймовірне освітлення Подільсько-Воскресенського мосту.

«Матеріали ми використовуємо найкращі. Залучаємо кращих проектантів, які розуміються на облаштуванні громадського простору. Такого внеску в метр громадського простору я в Києві не знаю ніде», - зазначає Бондарчук.

Також на жителів «Рибальського» очікують безліч пішохідних вулиць на території комплексу, підземний паркінг, а ще — Family Port, освітній комплекс, який не має аналогів в Україні.

До створення Family Port, який складатиметься зі школи повного дня, дитячого садка, студії з розвитку талантів, спортивної студії, сімейного кафе та інших цікавинок, залучали найкращих голландських та фінських консультантів.

«Це робиться для жителів Рибальського, але ми розуміємо, що його будуть відвідувати і жителі інших районів столиці», - прогнозує Бондарчук, наголошуючи, що будівництво Family Port розпочнеться уже найближчими днями.

Звичайно, забудовник подбав не лише про зону громадського простору, але і про саме житло, запевняючи, що кожен із охочих придбати квартиру в новобудові знайде помешкання на власний смак.

«Усього в одному кварталі 330 квартир. Площа найменшої - до 47 квадратних метрів, а найбільшої – необмежена. Звичайно, ціна варіюється, залежно від того, в якій частині будинку знаходиться житло, видова квартира чи ні. Маємо навіть клієнтів, котрі купують кілька квартир на поверсі, а потім будуть на власний розсуд планувати своє помешкання», - пояснив Олійник.

Нині, як зазначив виконавчий директор, більшість квартир в секціях, котрі першими вводяться в експлуатацію, активно продаються.

«Ми розуміємо, що успіх продажу наступних черг квартир буде на 90% залежати від того, якими враженнями поділяться зі своїми друзями жителі «Рибальського» на своєму новосіллі. Важливо, що вони скажуть: що живуть в найкрутішому місці чи просто нормальному», - підкреслив Бондарчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-