Банда

Банда "Торпеди": суд арештував "постачальника тітушок"

Укрінформ
Уманський міськрайонний суд Черкаської області обрав одному з організаторів банди "Торпеди", що причетна до 9 злочинів у 2016-2017 роках на грунті ксенофобії, релігійної нетерпимості та міжнародних конфліктів, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні вже третьому із затриманих "бомбістів" Уманський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Якщо два попередніх були простими виконавцями злочинних наказів свого лідера за грошову винагороду та через страх перед ним, то цей покидьок - один з організаторів злочинного угруповання, яке причетне до скоєння ряду террористичних актів на території України: вибух 24 серпня 2017 року на вул. Грушевського у Києві, коли тяжкі тілесні ушкодження отримали близькі Героя України Валерія Чибінєєва; вибух на території Посольства США в Україні; нещодавній вибух в Умані", - написав Аброськін.

За його словами, цей чоловік був активним прихильником антимайдану, зокрема "постачальником тітушок".

Читайте також: Суд арештував двох учасників банди "Торпеди"

"Деякі члени зазначеного терористичного угруповання кинулися тікати, але затримання їх обов'язково станеться. Це лише питання часу. Попереду ще багато роботи, аби всі учасники цієї кримінально-терористичної спільноти постали перед судом", - додав заступник глави Нацполіції.

Як повідомлялося, 4 жовтня суд обрав міру запобіжного заходу двом особам, які входили до складу банди "Торпеди", у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-