Укрзалізниця змінює графік курсування електропоїзда Фастів – Ворожба

Укрзалізниця змінює графік курсування електропоїзда Фастів – Ворожба

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" з  6 жовтня змінює графік курсування електропоїзда № 818 Фастів - Ворожба на більш зручний.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Відзавтра на численні прохання пасажирів ПАТ "Укрзалізниця" змінює на більш зручний графік курсування електропоїзда № 818 Фастів – Ворожба. З 6 жовтня цей поїзд відправлятиметься з Києва о 10:01, а не о 09:22 як раніше", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що під час інспектування поїздів приміського сполучення на Київщині 15 вересня 2017 року в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов доручив відповідним службам врахувати побажання пасажирів цього поїзда та відкоригувати його графік.

Раніше повідомлялося, що в складі електропоїзда курсують 10 вагонів, модернізованих на Київському електровагоноремонтному заводі з використанням запчастин та комплектуючих українських виробників. Роботи виконані за власні кошти Укрзалізниці майже на 46 млн грн. Загалом різними видами ремонтів у цьому році вже оновлено 80 вагонів приміських поїздів. Це продовжить термін експлуатації електропоїздів від 6 до 16 років.

Читайте також: Калинівка: поїзди УЗ доставили майже 880 тонн води для пожежних танків

"Модернізовані та капітально відремонтовані приміські поїзди ми хочемо задіяти для перевезень пасажирів у сполученні між Києвом та містами-супутниками: Броварами, Бояркою, Ірпенем, Вишневим. Це розвантажить транспорт у ранкові та вечірні години пік. Ми зробимо зручний графік курсування електропоїздів, і це дозволить залізниці скласти гідну конкуренцію автомобільному транспорту. В нас гарна інфраструктура і вокзали, а тепер будуть і хороші вагони", - прокоментував Кравцов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-