Вибухи на арсеналах мають ознаки цілеспрямованих диверсій — Муженко

Вибухи на арсеналах мають ознаки цілеспрямованих диверсій — Муженко

Укрінформ
Надзвичайні пригоди, які протягом останніх двох років сталися на військових складах та арсеналах поблизу Сватового, Волновахи, Балаклеї, Маріуполя, Калинівки, мають всі ознаки диверсій і могли бути наслідком діяльності ворожих спецслужб.

Про це заявив у вівторок начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко у виступі перед слухачами та викладацьким складом Національного університету оборони України імені Івана Черняхівського, повідомляє управління зв’язків з громадськістю ЗСУ.

Надзвичайні події на арсеналах (складах) поблизу Сватового, Волновахи, Балаклеї, Маріуполя, Калинівки є нічим іншим, як результатом спеціальної операції. Не маючи змоги досягти своїх цілей на Сході України військовим шляхом, противник переносить основні зусилля в глибину нашої країни. При цьому його пріоритетним завданням, очевидно, є знищення саме тих засобів ураження, виробництво яких в Україні не здійснюється, а закупівля є неможливою”, — сказав Муженко.

Читайте также: Взрывы в Калиновке: над артскладом заметили космические аппараты до и после

За його словами, в умовах російської агресії, що триває, такі дії противника є прогнозованими, і в межах наявних ресурсів Збройні Сили вживають комплексних заходів для їх попередження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-