Порошенко до Дня усиновлення: Міцна сім'я - запорука успішної держави

Порошенко до Дня усиновлення: Міцна сім'я - запорука успішної держави

Укрінформ
Міцна та дружня українська сім'я, у якій лунає дитячий сміх, є запорукою сильної та успішної держави.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко у своєму вітанні з нагоди Дня усиновлення.

"Міцна та дружня українська сім’я, у якій лунає дитячий сміх, панує взаємоповага, злагода і мир - є запорукою сильної та успішної держави", - йдеться у вітанні Порошенка.

За його словами, сьогодні вшановують батьків, які взяли на виховання дитину - сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування. І усіх їх, наголосив Президент, об'єднує спільне покликання - зігріти дітей своєю любов'ю, подарувати їм чарівний світ дитинства, посіяти у їхніх маленьких серцях віру в життя.

Глава держави подякував усім працівникам соціальної сфери за сумлінну та наполегливу працю, завдяки якій тисячі дітей мають можливість жити у родинах.

"Упевнений, що ваш професіоналізм та відданість справі стануть запорукою щасливого майбутнього наших дітей", - підкресли Порошенко.

Він побажав усім міцного здоров'я, добробуту, щастя та здійснення мрій і сподівань.

День усиновлення дітей встановлений «...ураховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення...» згідно з Указом Президента від 27 листопада 2008 року. 

Читайте також: Християни вшановують пам'ять Віри, Надії, Любові та Софії

День усиновлення – свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-