Під Києвом забили до смерті голову правління Київобленерго

Під Києвом забили до смерті голову правління Київобленерго

Відео
Укрінформ
Керівника ПрАТ «Київобленерго» Івана Поливяного вбито в його помешканні у с.Білогородці Києво-Святошинського району.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. 

"24 вересня, близько 20 години, у селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі особи напали на будинок голови правління ПрАТ «Київобленерго». Зловмисники завдали тілесних ушкоджень господарю і його дружині. Від отриманих травм чоловік помер", - йдеться у повідомленні.

З метою розкриття злочину поліцейські Київщини вже здійснили низку необхідних оперативно-розшукових заходів. На місці працює слідчо-оперативна група на чолі з керівниками обласної поліції.

На місце події виїздив заступник очільника поліції Київщини Андрій Нєбитов. Він організував першочергові оперативні заходи. Керівництво Національної поліції України взяло під особистий контроль розкриття цього злочину.

На цей час встановлено, що група невідомих осіб проникла через паркан на подвір’я будинку потерпілого. Зловмисники напали на господаря, затягнули до будинку, де зв’язали чоловіка та його дружину. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи їх зізнатися, де знаходиться сейф.

Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тисяч гривень, які знаходились на видному місці, зняли з жінки золоту каблучку, а господаря перетягнули до іншої кімнати. Там у подальшому його тіло без ознак життя знайшли поліцейські.

Після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію та швидку допомогу.

У Київобленерго підтвердили загибель голови правління ПрАТ Івана Поливяного. На сайті компанії опубліковано некролог з приводу його смерті. 

Фото: http://dumskaya.net 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-