Гелетей вибачився перед журналістом за напад держохорони на знімальну групу

Гелетей вибачився перед журналістом за напад держохорони на знімальну групу

Укрінформ
Управління державної охорони розпочало службове розслідування за фактом нападу співробітників УДО на знімальну групу програми "Схеми".

"За фактом інциденту розпочато внутрішнє розслідування, на час якого його фігуранти тимчасово відсторонені від виконання обов'язків. У разі встановлення порушень, винні будуть покарані", - наголошується в повідомленні.

Крім того, за даними прес-служби, начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей зателефонував до головного редактора Радіо Свобода Інни Кузнєцової і вибачився перед журналістом Михайлом Ткачем через поведінку співробітників учора ввечері. Він повідомив, що із самого ранку намагався зв'язатися з Ткачем.

"Валерій Гелетей запросив Михайла Ткача на зустріч у будь-який зручний для нього час", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна і ОБСЄ разом шукатимуть баланс між безпекою і свободою ЗМІ - Джапарова

Як повідомлялося, журналіст "Схем" Михайло Ткач заявив, що увечері 15 вересня співробітники УДО скоїли напад на знімальну групу проекту біля одного з ресторанів у Конча-Заспі під Києвом. За його словами, у закладі в той час перебували Президент Петро Порошенко, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, віце-спікер парламенту Ірина Геращенко та ще ряд політиків.

"Схеми" – це спільний проект журналістських розслідувань Радіо Свобода і телеканалу "UA:Перший".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-